26 februarie, 2010

Coliere Marie Antoinette


Am primit cereri si pe site si pe mail cu mai multe detalii despre colierele Marie Antoinette. Asadar am postat mai multe fotografii cu ele si cu detaliile 'tehnice'.



Colier Marie Antoinette cu margele din sticla de Boemia nuanta Sapphire, lant argintiu, floare din material textil organza matasoasa si cristal Swarovski Sapphire. Lungime aproximatix 50 cm cu posibilitate de ajustare (prevazut cu lantisor suplimentar pentru  prelungire), diametru floare aproximativ 5 cm. 



Colier Marie Antoinette cu margele din sticla de Boemia nuanta Light Amethyst, lant argintiu, floare din material textil satinat si cristal Swarovski Amethyst. Lungime aproximatix 50 cm, diametru floare aproximativ 6 cm.


Cele doua coliere le gasiti la Salon Breathless in Iulius Mall la parter, langa Pizza Hut si inca unul nuanta verde Olivine la Salon Denises, cu care din pacate nu am poze. 

Daca aveti preferinte de cuolori sau dimensiuni se pot realiza. Nu ezitati sa ma contactati. 
~~~~ beaucharm@gmail.com ~~~~

Bisous!


25 februarie, 2010

Marie Antoinette by Charm de Paris


Vine, vine primavara...

Ei bine, da! Peste cateva zile vine oficial primavara si asa cum a promis, Charm de Paris se pregateste de sarbatoare  cu flori in cosite, la pieptul si la gatul cochetelor domnite.
Marie-Antoinette este colectia Charm de Paris realizata cu ocazia venirii primaverii si a celor doua sarbatori minunate dedicate femeilor, 1 respectiv 8 Martie.

Charm de Paris va invita, asadar, la parada bijuteriilor ce au ca lait-motiv florile si venirea primaverii.



Senzuala si inocenta, contradictorie si controversata, spontana pana la inocenta, dar mai presus de toate, moderna. Aceasta este Marie Antoinette, cea mai frumoasa si cocheta regina a Frantei.


 

 

  

  

  

 

Pentru comenzi sau intrebari, sugestii, va astept cu drag la beaucharm@gmail.com
Bisous!

21 februarie, 2010

Brontë


Am fost dintotdeauna fascinata de operele surorilor Brontë si perioada victoriana in care ele au trait si si-au scris romanele. Au fost printre primele femei care s-au facut remarcate in domeniul literar intr-o epoca in care literatura ca toate celelalte domenii de forta apartineau exclusiv partii barbatesti a societatii.

Deoarece femeile erau personajele principale in romanele surorilor Brontë si pentru ca acestea erau nu doar ambitioase, puternice, iesite din tiparul vremii, erau in celasi timp delicate, de o frumusete aparte, fie ea fizica sau sufleteasca si reuseau sa schimbe destinele celor din jurul lor.

Inelul Brontë este inspirat din moda accesoriilor perioadei respective si le poarta numele deoarece este puternic si impunator, dar totodata delicat si romantic. 






Inelul Brontë este realizat din suport cu diametru reglabil, din aliaje de metal (nu contine nichel deci nu produce iritatii sau alergii) cu cristal Swarovski de 18x13 mm, nuanta Smoky Quartz, incadrat de margele negre fatetate.

Pentru comenzi sau intrebari, sugestii, va astept cu drag la beaucharm@gmail.com

20 februarie, 2010

Tresor - Le Pompon


Bijuteriile vintage spun o poveste. Iti dau un aer aparte, boem, romantic, iar Cerceii Tresor - Le Pompon nu fac exceptie de la regula. Sunt realizati din elemente de inspiratie vintage: bronz, margele si ciucuri Olivine.

 

 

Cerceii Tresor - Le Pompon fac parte din Colectia de bijuterii Vintage -TRESOR .
Lungimea lor este de aproximativ 7 cm.

Pentru nelamuriri, intrebari, sugestii, comenzi, va astept cu drag la beaucharm@gmail.com


18 februarie, 2010

Tresor - Vintage Rose




Tresor - Vintage Rose, este ceea ce ramane dupa ce modele trec. Stralucirea si romantismul cristalul Vintage Rose incadrat de o rama metalica gravata cu motive florale, si margelele din sticla de Boemia se imbratiseaza pentru a crea armonia Vintage Rose.



 

 

Cerceii Tresor - Vintage Rose fac parte din Colectia de bijuterii Vintage -TRESOR  si sunt realizati din cristale Swarovski ovale de 14x10 mm, margele din sticla de Boemia negre rotunde si aurii ovale si elemente metalice din bronz.

Pentru nelamuriri, intrebari, sugestii, comenzi, va astept cu drag la beaucharm@gmail.com


17 februarie, 2010

Tresor by Charm de Paris

Incep prin a multumi tuturor celor care au comandat si daruit persoanelor dragi bijuterii Charm de Paris cu ocazia sarbatorii indragstitilor. Eu am primit din partea iubitului meu o orhidee superba de care sunt foarte incantata, si o caseta de bijuterii pentru ca niciodata nu sunt indeajuns de incapatoare cele pe care le am.


Pentru ca Sfantul Valentin este deja istorie (: si pentru ca se apropie primavara si minunatele sale sarbatori, a Martisorului, respectiv Ziua Femeilor, Charm de Paris pregateste din nou o colectie de bijuterii si accesorii pentru doamne si domnisoare coquette :). Urmariti Charm de Paris pentru ca in curand vor aparea mai multe detalii si poze cu colectia de primavara.

Insa pana atunci, am decis sa realizez o noua rubrica sau categorie de bjuterii Charm de Paris (sau o puteti considera o colectie pe termen lung :). Deoarece bijuteriile vintage ocupa un loc aparte in inima si caseta mea de bijuterii si a multor prietene, cunostinte, cititoare, cliente etc, la cereri insistente, o sa gasiti pe site sectiunea TRESOR , mai exact bijuterii Vintage, deosebite, pretioase, realizate din diverse tipuri de materiale si uneori din pietre mai putin pretioase decat cristalele.


Pentru nelamuriri, intrebari, sugestii, comenzi, va astept cu drag la beaucharm@gmail.com

 

15 februarie, 2010

Cu drag...


Am primit zilele trecute un frumos cadou de la prietena mea Sorina! Mai exact am primit vestea ca il voi primi in scurt timp.



Draga Sorina,

Stiu ca iubesti bijuteriile Charm de Paris. Mi-ai spus-o de atatea ori. Cat de drag iti este sa le asortezi tinutei tale si sa sti ca au fost realizate cu dragoste special pentru tine. Asta imi doresc pentru toate bijuteriile pe care le realizez: sa fie purtate cu cel putin atata dragoste cu care sunt facute. Sa fie admirate, sa dea celei care le poarta exact dispozitia de care are nevoie si sa nasca amintiri frumoase.

Abia astept sa imi ajunga minunatul tricou si sa il port cu mandrie asa cum porti tu bijuteriile Charm de Paris.

Bisous!

11 februarie, 2010

Valentine's Special


Colectia Charm de Paris - Valentine's Special o gasiti la Salon Breathless, in Iulius Mall, la parter, langa Pizza Hut.




Happy Charming Valentine's Day!
 

09 februarie, 2010

Parada Charm de Paris


Breaking news! 

Asa cum v-am promis inca de la inceputul anului, va aduc vesti despre unde puteti gasi bijuteriile Charm de Paris, atat fizic cat si virtual.

In momentul de fata, s-au concretizat urmatoarele parteneriate: 

 Cu Salon Denises, atat in Timisoara la adresa Str. Pestalozzi, nr.22,


cat si pe web la adresa www.denises.ro, un nou site-concept adresat tuturor femeilor care isi doresc si indraznesc sa fie frumoase!



 Cu Salon Breathless, in Iulius Mall, la parter, langa Pizza Hut.



 Cu Salon Ma Dame, in Drobeta Turnu Severin, Splai Mihai Viteazul, nr. 37, incepand cu 1 martie.


08 februarie, 2010

Passion Multicolor

 

Inca putin si Cupidon isi va scoate sagetile din tolba si va trage in stanga si in dreapta pana inimioarele vor plutii in aer. Unii isi vor gasi perechea, altii se vor reindragosti. 

Aceasta sarbatoare este o ocazie in plus pentru a demonstra pesoanei iubite cat de mare e dragostea pe care i-o impartasim. Din punct de vedere statistic, cadoul preferat al femeilor sunt bijuteriile si florile. Si sa nu uitam faimoasa replica : "Diamonds are a girl's best friend!"  Ei bine, cristalele sunt surorile mai mici si mai la indemana ale superbelor diamante.

Parada cristalelor Valentine's Special este inchisa de cerceii Passion Multicolor. Un cristal rotund si unul in forma de lacrima, albe, cu reflexii multicolore incununeaza seturile de bijuterii care i-au precedat.





Cerceii Passion Multicolor, sunt alcatuiti din cristal rotund de 8 mm in suport de argint cu inchizatoare tip surub si cristal lacrima de 13x18 mm, avand lungime totala de aproximativ 3 cm.

Va astept cu drag pentru informatii suplimentare sau comenzi - beaucharm@gmail.com

Happy Charming Valentine's Day! 

06 februarie, 2010

True Plum


AMETISTUL, piatra lunii februarie, este considerata a fi o piatra care ii confera purtatorului luciditate si inspiratie, vise placute si liniste sufleteasca.

Clericii purtau ametist din convingerea ca le aduce pacea interioara, iar in timpul Evului Mediu Casa Regala Britanica purta ametist ca simbol al regalitatii. Culoarea purpurie a reprezentat mult timp simbolul regalitatii, asadar de-a lungul istoriei ametistul s-a bucurat intotdeauna de popularitate.

A avut mare succes si in bijuteriile Charm de Paris, de aceea, cu ocazia Sfantului Valentin, revine intr-o noua forma, completand parada cristalelor. De data asta in setul True Plum, format din cercei si inel, cu cristal Swarovski, Amethyst, patrat de 12 mm.

  

  

  
 



Inelul este din argint, are diametrul reglabil, iar cerceii din rodiu, fara aliaj de nichel, cu inchizatoare cu clapeta, si lungimea de aproximativ 2 cm.

Va astept cu drag pentru informatii suplimentare sau comenzi - beaucharm@gmail.com


04 februarie, 2010

Vert Passion

 

In fiecare an pe 14 februarie sarbatorim Ziua Sfantului Valentin.

Inimioare rosii, fundite roz, bomboane ambalate in tipla purpurie, ingerasi suspendati printre norisori pufosi si albastri, declaratii siropoase, bijuterii pretioase, flori si alte dulcegarii dintre cele care fac bine sufletului dornic de intamplari "micute si dragute" - iata numai cateva dintre elementele lui Valentine's Day. 

Charm de Paris continua parada speciala de Sf Valentin cu acest frumos set, Vert Passion, format din inel cu diametru reglabil, o frumoasa floare aurie si cristale rotunde si din cercei din argint cu cristale Swarovski de 8 mm nuanta Sand Opal, respactiv cristal lacrima de 18x13 mm nunata Olivine.




 

  
 

Inelul este din aliaj metalic, nu contine nichel, are diametrul reglabil, iar cerceii au suportul din argint, tip ptindere cu surub, si lungimea de aproximativ 3 cm.

Va astept cu drag pentru informatii suplimentare sau comenzi - beaucharm@gmail.com